Cube67 - Uygulama çözümleri ve Endüstriler | Murrelektronik

Uygulama çözümleri

Sektörler

100'ü aşkın farklı modülümüz arasından kendiniz için en iyi çözümü bulun

Cube67 fieldbus sistemi, kurulum konseptleri için maksimum esneklik sunar. Çok çeşitli farklı modül seçenekleri sayesinde, çok çeşitli endüstrilerden ve sektörlerden uygulamanız için optimum çözümü bulabilir ve uygulayabilirsiniz. Bu örnekler, endüstriyel makine ve sistemlerin gerçek dünyasından uygulama örneklerini göstermektedir.

Montaj ve işleme teknolojisi    Takım tezgahları    Lojistik    Otomotiv sektörü    Robotik    Gıda sektörü    Ambalajlama    Ahşap işleme

Montaj ve işleme teknolojisinde Cube67

Esnekliği ve kompakt boyutları ile Cube sistemi, montaj veya işleme teknolojisi gibi sınırlı kurulum alanına sahip uygulamalar için uygundur. Modüller, prosesin yanına yerleştirilir. Çok fonksiyonlu portlar ve çok sayıda kanal (modül başına 32 IO'ya kadar), bu sektörün gereksinimlerini karşılamak için bunları optimum hale getirir. Sistem kablosu, yönlendirme yollarını azaltır. Cube yalnızca çeşitli dijital, analog ve IO-Link sensörleri ve aktüatörleri bağlamaz, aynı zamanda valfleri, kuruluma ekonomik ve etkili bir şekilde entegre eder. "Makine Seçenek Yönetimi" (MOM), takım değişiklikleri veya makine ve kurulumların dönüştürülmesinden sonra yeniden başlatma sürelerini en aza indirir.

Takım tezgahlarında Cube67

Sağlam, tam kapalı Cube modülleri ve bunların sistem bileşenleri, yağların ve yağlama yağlarının etkilerine dayanabilir. Kurulumun uzun ömürlü olmasını sağlarlar. Yüksek akımlı valfleri (2 A'ya kadar) bile sorunsuz çalıştırılabilir. Kapsamlı diagnostik seçenekleri, maksimum üretkenlik sağlar.

Lojistikte Cube67

Esnek modül düzenlemesi ve I/O modüllerinin çok fonksiyonlu yapılandırılabilir portları sayesinde buat kutularına gerek kalmaz. Bu, kurulum için çabayı azaltır. Entegre IO kontrolü, kurulumun kısmi alanlarının devreye alınmasını mümkün kılar. Sistem hattı kolayca sökülüp takılabildiği için, makine parçaları, nakliye için ayrılabilir ve kurulumdan sonra hızlı bir şekilde yeniden bağlanıp devreye alınabilir. RS485 ve IO-Link arayüzlü işlev modülleri, RFID sensörlerinin ve diğer karmaşık sensörlerin kullanımını kolaylaştırır. Bu, lojistik uygulamalarda ağ tabanlı otomasyonu mümkün kılar.

Otomotiv sektöründe Cube67

Otomotiv üretiminde değer yaratma, makine ve kurulumların duruş sürelerini en aza indirmeyle bağlantılıdır. Cube sisteminin M12 portları, "Makine Seçenek Yönetimi" (MOM) ve otomatik adresleme işlevi ile birlikte kısa kurulum süreleri sağlar. Cube67 Diagnostic Gateway, herhangi bir web tarayıcısı aracılığıyla çevrim içi olarak kapsamlı diagnostik verileri sunar. Bu veriler aynı zamanda OPC-UA aracılığıyla birçok bulut analitik uygulamasına da aktarılabilir.

Robotikte Cube67

"Makine Seçenek Yönetimi" (MOM) sayesinde, takım değişiklikleri çok hızlı bir şekilde yapılabilir. Bu, duruş süresini en aza indirir ve üretimi artırır. Sistem kablosu burulmaya dayanıklıdır ve kablo tertibatında çok az alana ihtiyaç duyar. Cube modüllerinin kompakt tasarımı, yüksek titreşim ve şok dayanımıyla birlikte, robotik uygulamaları için bu modülleri mükemmel bir seçim haline getirir.

Gıda Sektöründe Cube67

Hijyenik tasarıma sahip sağlam IP69K Cube modülleri, gıda bölgelerine uygun aktif kurulum çözümleri sağlar. Pahalı buatlar ve karmaşık kurulumlar gerekli değildir. Tek bir Cube sistem kablosu, paslanmaz çelik ekranlar üzerindeki ayrı kabloların maliyetli paralel yönlendirilmesini minimuma indirir.

Gıda sektörü için Cube67 hakkında daha fazlası

Ambalajlamada Cube67

Cube sisteminin "Protokolü değiştirin, sistemi değil” yaklaşımı, kurulumları ve makineleri küresel kullanıma hazır hale getirir. Cube sistemi, doğrudan sahadaki işlev modülleri (counter, mantık) ile sinyalleri işler ve daha kısa tepki süreleri sağlar. Sürücüler (MOVIMOT®) sistem tarafından ekonomik ve basit bir şekilde kontrol edilir.

Ahşap işlemede Cube67

Ahşap işleme, tamamen esnek ve verimli çözümlerle ilgilidir. Çeşitli modülleriyle Cube sistemi, en zorlu uygulamalar için bile çözümler sağlar. Planlama ve kurulum çabaları bu şekilde önemli ölçüde azaltılabilir.

Merhaba
Her zaman ulaşılabilir!
Sorularınız ile ilgileniyoruz...