IO-Link | Murrelektronik

Uzun süreli ilişki ❤️

IO-Link projeleriniz için doğru ortak

IO-Link, kurulumları kolaylaştırır

IO-Link, akıllı cihazların kurulum konseptlerine entegrasyonunu kolaylaştırır. IO-Link master, hub ve analog dönüştürücülerden oluşan yeni ekibimizle artık bir adım daha ileri gidiyor. Cihaz düzeyinden buluta şeffaflık oluşturarak verilere erişmeyi ve değerlendirmeyi özellikle kolaylaştırırlar. Aynı zamanda yeni ekibimiz, esneklik, kullanılabilirlik ve performans açısından yenilmesi zor.

Sistemimiz evrenseldir. Dijitalleşmeye yeni girenler için idealdir ve aynı zamanda geleceğe dönük bir IIoT konseptidir. Her zaman ihtiyacınız olan şey, ihtiyacınız olduğunda sizinle.

Yeni ekibimizle tanışın:

The future speaks IO-Link – but what is IO-Link?

Learn everything about masters, devices and hubs in 10 short videos in simple terms. See for yourself how easy it is to install an IO-Link system and start talking IO-Link, too.

Watch now!

IO-Link Portfolio

IO-Link Cihazlar

Güç kaynaklarından sinyal lambalarına ve analog dönüştürücülere kadar, yerleşik bir IO-Link arabirimine sahip çok sayıda cihaz sunuyoruz. Kurulumu ve devreye almayı kolaylaştırmak için şunlara bakın:

Bağlantı Teknolojisi

Makine kurulum bileşenlerinin tek nokta sağlayıcısı olarak, sinyaller, veriler ve güç için 75.000'den fazla farklı kablo seti sunuyoruz – piyasadaki en büyük çeşitlilik. IO-Link bağlantıları, üç farklı konektör türünden birini kullanır:

IO-Link iletişim standardı, makineleri daha verimli, esnek ve ekonomik hale getirir. Murrelektronik, veri iletiminin altyapısını oluşturur.

Wolfgang Wiedemann, Director Application Sales Consulting

Murrelektronik'i ideal ortak yapan nedir?

Murrelektronik, uygulamalarınıza ideal şekilde uyarlanmış kurulum konseptlerinin uygulanmasında uzmandır. Otomasyona bütünsel bir yaklaşım izliyoruz. Sensörlerin, aktüatörlerin ve akıllı cihazların entegre edildiği giriş ve çıkış noktalarının hem sayısına hem de konumuna çok dikkat ederek sisteminizi/makine yapınızı analiz ederiz. Çeşitli kavramsal yaklaşımlar kullanarak, ihtiyaçlarınıza göre uyarlanmış bir kurulum konsepti geliştirmek için sizinle birlikte çalışacağız.

Otomasyon teknolojisinin gelecekte tamamen kabinsiz olacağına inanıyoruz. Bu nedenle, her zaman merkezi olmayan otomasyona odaklanıyoruz. 2008'den beri IO-Link konsorsiyumunun bir üyesiyiz ve platformun hem ileri görüşlü hem de ortak tasarımcılarıyız. Başka bir deyişle, IO-Link standardından en iyi şekilde yararlanma ve bunu müşterilerimizin diline çevirme konusunda uzmanız.

Sizin dilinizi konuşuyoruz!

Kendiniz görün

Geleceğe yönelik üretim süreçlerine doğru bir sonraki adımı atmak için bizimle iletişime geçin. IO-Link kullanarak ortak bir dil konuşabiliriz.

Lütfen aritmetik problemin sonucunu girin.
captcha
* Zorunlu alan
Merhaba
Her zaman ulaşılabilir!
Sorularınız ile ilgileniyoruz...