MVK Fusion fieldbus modülü | Murrelektronik
Murrelektronik MVK Fusion

MVK Fusion

Murrelektronik MVK Fusion işlevleri

Murrelektronik'in MVK Fusion fieldbus modülü, tek modül stratejisinin kapısını açarak modüler süreçleri standartlaştırmak için bir fırsattır.

PROFINET / PROFIsafe modülü, kurulum teknolojisinin üç temel fonksiyonunu birleştirir:

  • Standart dijital sensörler ve aktüatörler
  • Safety dijital sensörleri ve aktüatörleri
  • IO-Link

Yeni ve inovatif kombinasyon. Benzersiz ve çığır açan otomasyon konseptlerinin gerçekleştirilmesini sağlar. Kurulum daha basit ve daha hızlı hale getirir.

MVK Fusion, karmaşık konfigürasyonları kolaylaştırır çünkü bunlar tamamen safety kontrol sistemindeki mühendislik aracı ile yapılabilir. Bu sayede, yazılım geliştiricilerin ve elektronik mühendislerinin, diğer üreticilerin araçları ve kılavuzları hakkındaki derinlemesine bilgiye ihtiyacı kalmayacaktır.

MVK Fusion, birim başına daha az fieldbus modülü gerektirir. Bazı uygulamalar sadece tek bir modül ile gerçekleştirilebilir. Bu da birçok otomasyon uygulaması için yeni fırsatlar sunar!

Murrelektronik MVK Fusion
Murrelektronik I MVK Fusion Maximale
Geniş Yelpazeye Sahip Tek Modül

MVK Fusion fieldbus modülünü benzersiz kılan şey çeşitliliğidir. Üç temel işlevi birleştirir; standart dijital sensörler ve aktüatörler, safety dijital sensörleri ve aktüatörleri ve IO-Link. MVK Fusion, gerekli modül sayısını en aza indirerek kurulumu kolaylaştırır.

Murrelektronik I MVK Fusion Maximale
Safety Uygulamalarında Esneklik

MVK Fusion, tüm safety unsurlarını ,üç safety, iki kanallı giriş portu, iki safety çıkışlı bir safety çıkış portu ve güvenli kapatmalı bir Sınıf B IO-Link portunu tek bir modüle entegre eder. MVK Fusion, hem insanı hem de makineyi koruyan yüksek safety standartlarına ulaşmanızı sağlar.

Murrelektronik I MVK Fusion Safety
Bir Tıklamasıyla Safety Yapılandırması

MVK Fusion, safety sensörlerinin ve aktüatörlerin konfigürasyonunu son derece kolay hale getirir; safety kontrol sistemi mühendislik aracı içerisindeki safety işlevini seçerek üreticiye özel ek bir yazılıma gerek kalmadan birkaç tıklamasıyla ayarlama yapabilirsiniz.

Murrelektronik I MVK Fusion High
Yüksek Performans

MVK Fusion, güvenilirlikten ödün verilemediğinde yüksek güç uygulamalar için mükemmeldir.  MVK Fusion, Uyumluluk Sınıfı C (IRT), Paylaşımlı Cihaz ve Netload Sınıfı III uygulamaları için uygundur.

Murrelektronik MVK Fusion

Çok Çeşitli Kullanımlar ve Kapsamlı Diagnostik

  • Kaynak kıvılcımlarına son derece dayanıklı, sağlam metal muhafaza,
  • Hataları kaydeden entegre web sunucusu
  • Safety adreslerini ayarlamak için pratik döner anahtar
  • Aşırı sıcaklıklar için isteğe bağlı soğutucu mevcuttur
  • 3.000 metreye (10.000 ft) kadar olan rakımlarda kullanılabilir
  • Kapsamlı diagnostik, hataları hızla tespit eder
Murrelektronik Kıdemli Ürün Müdürü Michael Greiner Portrait

Fieldbus modülümüz MVK Fusion ile kullanıcılar için modüler süreçlerin standardizasyonunu ilerletiyoruz. Bu, otomasyon sektörü için yeni ve çığır açan konseptlerin gerçekleştirilmesini mümkün kılar.

Michael Greiner, Kıdemli Ürün Müdürü

Broşürü indirin!

Merhaba
Her zaman ulaşılabilir!
Sorularınız ile ilgileniyoruz...