Cube67 Hijyenik Tasarım | Murrelektronik

Cube67 Hijyenik Tasarım

Gıda alanları için uygundur

Kolay temizlenebilirlik

Gıda sektörünün, bir sistemde kullanılan bileşenlerin dayanıklılığı ve temizlenebilirliği ile ilgili bir takım zorlu gereksinimleri bulunmaktadır. Cube67 Hijyenik Tasarım modülleri, bu gereksinimlerin tümünü karşılamak için tasarlanmıştır.

Bunlar, kapalı paslanmaz çelik muhafazanın yanı sıra V4A (1.4404) dişli dişli soketlere sahiptir. Temizliği kolaylaştırmak için tasarlanmışlardır. IP69K sınıfı ile bir Cube sistemi herhangi bir gıda bölgesinde kullanılabilir.

 Yüksek oranda maliyet düşürme potansiyelini ortaya çıkarır.

  • Cube67 Hijyenik Tasarım modülleri kullanılarak, gıda sektöründe kullanılan özellikle maliyetli paslanmaz çelik buat kutuları tamamen kullanımdan kaldırılabilir.
  • Yiyecek ve içecek uygulamalarında paslanmaz çelik ekranlar üzerinde ayrı kabloların paralel olarak kablolanması son derece karmaşıktır. Cube sistemi, tek bir sistem bağlantısı ile doğrudan proses bağlantısı sağlar.
  • Valler, IO-Link master modülü aracılığıyla düşük maliyetli bir şekilde uygulanabilir.

Doğrudan makineye bağlanan tek kablo teknolojisi

Gıda endüstrisinde, noktadan noktaya kablolama, yüksek temizlik talepleri nedeniyle özellikle çaba daha yoğundur. Cube67’nin tek kablo teknolojisini kullanmak, bu sektör için en iyi ve en etkili çözümlerden biridir.

Merhaba
Her zaman ulaşılabilir!
Sorularınız ile ilgileniyoruz...