Türkiye bilim, sanayi ve teknoloji bakanı Murrelektronik standını ziyaret etti | Murrelektronik

Nisan 21, 2016

Türkiye bilim, sanayi ve teknoloji bakanı Murrelektronik standını ziyaret etti

Avrasya'nın en önemli sanayi ticaret olaylarından birisi olan (WIN) Avrasya fuarı geçtiğimiz günlerde İstanbul da düzenlenmişti.

Murrelektronik Türkiye standında sadece 400 üzerinde ziyaretçi uğradı, Türkiye Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık da ziyaretçiler arasında idi.

Murrelektronik Türkiye Genel Talat Avcı, Müdürü Fikri Işık'ın ziyareti sırasında Murrelektronik ürünlerinden MVK ile sağlamlık testi amaçlı kütüge çivi çaktıktan sonra ve ürünün zarar görmemesinden etkilendiginden bahsetti.

Fuar ziyareti sırasında, Fikri Işık, otomasyon ve Sanayi 4.0 Türkiye'nin gelecekte oynayacağı rolün öneminden bahsetti.

Türkiye'nin coğrafi konumu, hem de üretim kalitesi sayesinde  ihracat potansiyeli ülkeler için ideal bir konumda oldugunu vurguladı.

Murrelektronik Türkiye'de son beş yılda potansiyelinin önemli ölçüde büyüdügünün farkında. Müşterilere uygulamaları hakkında benzersiz çözümler sunarak; müşteri hizmetleri ve teknik bilgisi sayesinde ile rakiplerinden ayrılıyor.

İstanbul'da 2011 yılında kurulan, Murrelektronik Türkiye; otomotiv sanayi ,makine üreticileri ve  ambalaj sanayisinde satış faliyetlerini genişletti.

Bursa'da açılan yeni ofis sayesinde artık otomotiv ve Makine üreticileri arasında bulunan önemli müşterilerine daha iyi satış ve hizmet sağlıyor.

Elektrik elektronik , makine , otomotiv ve endüstriyel otomasyon endüstrisinden bu yılki WIN Eurasia fuarına dört gün içinde 77.000 ziyaretçi geldi.

Ziyaretçilerin yüzde 22 sinin üzeri Almanya , yüzde 15 i İtalya , yüzde 11 i ABD den oluşuyor.

Şirketimizden en son haberler

Achieve More Together - Murrelektronik becomes 60th member of Single Pair Ethernet System Alliance

Networking is the main topic of the Industrial Internet of Things (IIoT). The technology behind Single Pair Ethernet has the potential to drive this topic forward. Murrelektronik…

Daha fazla öğrenin

Murrelektronik Austria moves into new office space at Vienna Airport

A new chapter has begun for automation technology specialist Murrelektronik in Austria as it takes up residence at its new address: “Office Park 4” at Vienna AirportCity. The…

Daha fazla öğrenin

Martin Kram becomes Vice President Sales Germany at Murrelektronik

Murrelektronik, a specialist in decentralized automation technology for machines and plants, is making a mid-year change to its sales management team. Martin Kram has been Vice…

Daha fazla öğrenin

Merhaba
Her zaman ulaşılabilir!
Sorularınız ile ilgileniyoruz...