Safety - Fonksiyonel safety teknolojisi | Murrelektronik
Murrelektronik Optimaler Schutz für Mensch und Maschine

Safety Teknolojisi

Murrelektronik Safety Çözümleri

İnsan ve makine için optimum koruma

Safety, otomasyon endüstrisinde en önemli önceliktir. Murrelektronik'in merkezden bağımsız safety kurulum konseptleri, tüm sistem için yüksek safety kategorilerine ulaşmayı mümkün kılar.

Murrelektronik, uygulamanızın gereksinimlerini karşılamak için her biri mükemmel bir fiyat-performans oranına sahip çok çeşitli seçenekler sunar.

  • Gerektiğinde, modül çıkışları ve etkilenen makine modülleri güvenli bir şekilde kapatılmalıdır. Pasif olarak güvenli fieldbus modülleri ve güvenilir safety röleleri içeren güvenli kurulumlar kullanılabilir. Fieldbus modülleri kullanıyorsanız standart ürünler kullanabilirsiniz ve bu da başlamayı kolaylaştıracaktır.
  • Murrelektronik, MVK Metal Safety, MVK Fusion ve Cube20S ile üst düzey safety çözümleri sunar. Bu ürünler, güvenli bir kontrol birimi (F-PLC veya CNC) ile birlikte kullanıldığında, güvenli giriş ve çıkışlar elde etmenizi sağlar. PROFINET / PROFIsafe veya PROFIBUS / PROFIsafe fieldbus protokolünü kullanmak, safety ile ilgili verilerin güvenilir bir şekilde iletilmesini garanti eder. Bu aynı zamanda EN ISO 13849-1 safety kategorilerini de elde eder. Kapsamlı yerleşik diagnostik seçenekleri, günlük işlemleri basitleştirmeye yardımcı olur.

Murrelektronik'in kurulum konseptlerinde ışık bariyerleri, alan tarayıcı, iki elle kumanda, E-STOP ve Reset düğmeleri, emniyet valfleri, lazer tarayıcılar, emniyet kapısı sistemleri ve daha fazlasını içeren çok çeşitli safety cihazlarını kullanabilirsiniz.

Murrelektronik Kıdemli Ürün Müdürü Michael Greiner Portrait

Murrelektronik'in emniyet cihazları, hem makinelerin hem de sistemlerin emniyetli çalışması için gerekli sinyalleri etkin ve ekonomik bir şekilde iletir.

Michael Greiner, Murrelektronik safety uzmanı

Murrelektronik safety ürünleri ile çözümler

Murrelektronik MIRO SAFE

Çok yönlü safety röleleri

Murrelektronik'ten MIRO SAFE+ röleleri

Emniyet röleleri, fonksiyonel safety teknolojisinde kanıtlanmış bir çözümdür. Güvenli bir şekilde kapanırlar ve güvenli çalışma süreçlerini garanti ederler. Kullanımları kolaydır - ilave yazılım veya kontrol sistemine entegrasyon gerekmez. MIRO SAFE +, EN13849-1'e göre Performans Seviyesi e'ye (PLe) kadar safety ile ilgili standartlara sahiptir.

Emniyet Rölelerine git

Güvenli I/O modülleri

MVK Metal Güvenliği ve MVK Fusion

IP67 sınıfı MVK Metal Safety ve MVK Fusion modülleri, ortam ve titreşimlere karşı dayanıklıdır ve bu da onları zorlu endüstriyel ortamlardaki uygulamalar için ideal kılar. Kapsamlı diagnostik seçenekleri sunar ve PROFINET'in safety eklentisi PROFIsafe ile çalışmak üzere tasarlanmıştır.

MVK Metal Safety    MVK Fusion

Murrelektronik MVK Fusion
Murrelektronik ACİL DURDURMA butonu, renkli tuş kapaklı

Güvenli kontrol cihazları

Safety kontrol cihazlarında acil durdurma ve sıfırlama düğmeleri:

Güvenli kontrol cihazları her zaman erişilebilir ve işlevsel olmalıdır. Murrelektronik'in E-STOP ve RESET düğmeleri, zamandan tasarruf etmek için önceden monte edilmiş M12 standart kablolar kullanılarak kurulumlara entegre edilmiştir. Bu, kablolama hatası riskini en aza indirir. "Tak ve Çalıştır" teknolojisi, kontrol cihazlarını hemen kullanıma hazır hale getirir.

Daha Fazlasını Öğrenin

Merhaba
Her zaman ulaşılabilir!
Sorularınız ile ilgileniyoruz...