Makine Üzerinde Güç Kaynakları | Murrelektronik
Emparro67 Hibrit

Sıfır pano - makine üzerinde güç!

Güç kaynağınızı panonun içinden ve makinenin içine taşıyın

Makinedeki Güç

Merkezden bağımsız kuruluma odaklanıyoruz. Sloganımız, sıfır pano ve müşterilerimizin, bileşenleri panodan makineye taşımasına yardımcı oluyoruz. Bu konsept, uygulamaları şeffaf, kullanıcı dostu hale getirirken maliyetleri azaltır.

Rekabet avantajınızı artırın!

Şimdiye kadar, makineler ve uygulamalar için güç kaynakları neredeyse yalnızca panoda bulunuyordu. Ama artık değil! Murrelektronik olarak, güç kaynağınızı makineye taşımanın nasıl mümkün olduğunu size göstermek istiyoruz. Gücü makinenin üzerine taşıyarak güç kaynağının doğrudan yükün yanında olması avantajını elde edersiniz.

Florian Holzmann - Güç kaynakları ve buffer sistemleri Ürün Müdürü

Avantajları açıktır: Daha küçük pano kullanın veya bir daha pano kullanmayın! Güç kaybını ve enerji maliyetlerini azaltmak ve kablolamadan tasarruf etmek için voltajı doğrudan yükün yanında dönüştürün. IP67, tüm makine üzerinde gerekli tüm zorluklara karşı koyabileceği anlamına gelir.

Florian Holzmann, Güç kaynakları ve buffer sistemleri Ürün Müdürü
Emparro67 Hibrit

Emparro67 Hibrit

Makine üzeri güç kaynağının bir sonraki seviyesi

Bu güç kaynağı, orijinal Emparro67 gibi tüm inanılmaz özelliklere sahiptir ancak devre koruması ve IO-Link gibi ekstra yenilikleri de bulunur. Yine de orijinal makine üzerinde güç kaynağımız kadar sağlam olan Emparro67 ayrıca entegre akım izleme özelliğine sahiptir ve uygulamaları, aşırı yüklenmelere karşı korur ve çalışma süresini artırır. Cihaz ayrıca daha fazla bildirim ve tanı olanağı sağlayan IO-Link ile donatılmıştır.

Emparro67

Emparro67

Orijinal makine üzeri güç kaynağı

İnovatif Emparro67, IP67 onay sınıfına sahip ve tamamen kapalı olduğu için doğrudan makine üzerine yerleştirilebilen bir güç kaynağıdır. Emparro67 güç kaynakları ailesi, pano dışında kullanılmak üzere özel olarak tasarlanmıştır; aşırı ortam koşullarına dayanabilirler ve doğrudan yükün yanındaki uygulamaya kurulacak şekilde tasarlanmıştır.  Güç kayıplarını azaltmak ve/veya panonuzu küçültmek istiyorsanız bu güç kaynağı yelpazesi doğru çözümdür.

Daha fazla bilgiyi buradan indirin:

Merhaba
Her zaman ulaşılabilir!
Sorularınız ile ilgileniyoruz...